Over ons

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team: Eva en Kim. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden en je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid productgamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. Wij verwelkomen je graag in de apotheek, maar we bieden je tevens de mogelijkheid om je aankopen of reservaties snel en gemakkelijk online te doen.

Er is normaal gezien altijd voldoende voorraad in de apotheek aanwezig, wanneer een product echter niet beschikbaar is bij ons, wordt dit direct bij de groothandel besteld en ligt dit in principe dezelfde dag of uiterlijk de dag erna in de apotheek voor je klaar. En heb je vragen of advies nodig, vraag het ons gerust. Wij zijn er voor jou.

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team: Eva en Kim. Wij staan voor persoonlijke begeleiding en advies op maat. Als patiënt kan je altijd bij ons enthousiaste terecht met al je vragen rond gezondheid en medicatie. Wanneer je voor ons kiest als jouw huisapotheker, kunnen we je ook helpen met een medicatieschema en medicatienazicht. Dit doen we in samenspraak met jouw arts en andere zorgverleners.

Je vindt bij ons meer dan geneesmiddelen. Apotheek Sint-Jozef in Olen beschikt ook over een ruim aanbod aan cosmetica, verzorgingsproducten, voedingssupplementen, homeopathie en meer. Het is daarnaast ook mogelijk om zorgmateriaal zoals rolstoelen en krukken bij ons te huren.

Onze dienstverlening strekt zich zelfs tot buiten onze apotheek. Dankzij onze webshop kan je in realtime de beschikbaarheid van producten controleren en veilig online bestellen. Je kan zelfs producten op voorschrift reserveren en afhalen in de apotheek (op vertoon van je voorschrift). Het is mogelijk om je voorschrift online te uploaden, maar niet verplicht. We delen daarnaast heel wat artikels over allerhande gezondheidsonderwerpen, zodat je zelfs buiten onze openingsuren bij ons terecht kan voor een antwoord op je vragen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien je met een vraag zit of advies wenst!

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Stuur ons een bericht